Algemene voorwaarden

Algemene informatie

Een dag is een kalenderdag en duurt van ‘s ochtends 8.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur. Auto’s kunnen eventueel de avond ervoor kostenloos worden opgehaald.


Brandstofkosten

De auto wordt door ons afgetankt bij het retourneren. Behalve de brandstof komen er geen extra kosten bij.


Ophalen en retourneren

Auto’s kunnen eventueel de avond voor de huurperiode kostenloos worden opgehaald. Wilt u de auto een kwartiertje later ophalen of retourneren, dan is dat geen probleem. Graag wel eerst even bellen. Zie ook onze contactpagina voor het ophaaladres en onze openingstijden.


Leeftijd

Wij verhuren geen auto’s aan personen jonger dan 23 jaar.


Borg

Bij het ophalen van de auto dient een standaard borgsom ter grootte van € 300,00 te worden voldaan. Bij langere huurperiodes wordt de huurprijs bij de borg opgeteld. Borg kan aan de balie worden voldaan per creditcard, contant of via pinbetaling


Eigen risico

Bovenhoofdse schade komt geheel voor rekening van de huurder en is niet afkoopbaar. Bovenhoofdse schade is schade door de huurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt, of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden. Het onbeheerd neerzetten van de huurauto is geheel voor risico van de huurder. Het gebruik van de extra huuropties, zoals touw en blok of palletwagens is geheel voor risico van de huurder.


Reserveren

Bij het reserveren van uw huurauto dient 25% van de huurprijs vooraf te worden voldaan. U kunt dit bedrag voldoen wanneer u de auto ophaalt.


Kortingen

Huurt u een auto voor 3 dagen, dan ontvangt u een korting van 10%. Huurt een auto voor 7 dagen, dan betaalt u voor 6 dagen en ontvangt u 1000 vrije kilometers.

Voor langere huurperioden gelden speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden - © B&M Autoverhuur - Advanced Promotional Partners Webdesign en marketing